Marketing
og content

Fra radio til reels – vi skaber en digital tilstedeværelse, der sikrer, at jeres budskab bliver hørt og set dér, hvor det har størst effekt.

Google

Med relevante nøgleord og nøje udvalgte målgrupper fanger vi jeres potentielle kunders opmærksomhed og tager boligsalget til næste niveau.

Sociale medier

Sociale medier åbner døren for mange avancerede annoncemuligheder, som er essentielle i en moderne markedsføringsstrategi. Vi navigerer jer gennem dette landskab og guider jer til optimal udnyttelse af disse platforme, så I kan både tiltrække og fastholde jeres målgruppe effektivt.

Nyhedsbrev

Vi hjælper jer med at opbygge jeres målgruppe, udarbejde skarpe kommunikationsstrategier og skabe autentisk kundeengagement.

Content

Jeres etablerede følgerskare er guld værd og derfor er det essentielt at skabe indhold skræddersyet til deres behov og interesser. Vi er med hele vejen fra strategi til implementering, og sørger for at relationen til jeres allerede engagerede følgere kun bliver stærkere.

Video

Fra droneoptagelser i fugleperspektiv til digital fremvisning i øjenhøjde – Vi formidler alle aspekter af projektet og bringer boligen tættere på dens potentielle køber.