Vi viser vejen til dig

Mack Media & Mortensen Media har siden begyndelsen været en betroet partner inden for ejendoms- og place branding. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde på projekter lige fra hele bydele til individuelle boligbyggerier og unikke boligkoncepter.

Engholmene

København, Denmark

Engholmene er en bydel som består af 6 boligøer mit i København. Vi har hjulpet NPV som har stået for projektet med hjemmeside, events, grafiske opgaver og alt indenfor digital markedsføring for at afsætte boligerne og sætte projektet på landkortet.

Blomster-rækkerne

Aarhus, Danmark

Blomsterrækkerne er opført i Blomsterhaven, der er en ny og attraktiv bydel centralt placeret i Tilst. Vi har hjulpet Calum, med en helhedsløsning, som har været alt lige fra brandidentitet, hjemmeside, visualiseringer, boligvælger og alt indenfor digital tilstedeværelse.

IrmaByen

Rødovre, Danmark

IrmaByen er Rødovres nye, levende bydel, der indbyder til fælleskab og nye historier – med et navn, der holder liv i fortiden. Vi har haft et tæt samarbejde med ALFA Development igennem hele projektet og har stået for hele den digitale tilstedeværelse i samarbejde med udvikler og mæglere.

Gammelhavn

Vejle, Danmark

Gammelhavn i Vejle udvikler sig til en helt ny bydel. Vi står for alt fra hjemmesidens design til digital markedsføring og nyhedsbreve, der fremhæver ”Vejles nye grønne favn” for virksomheder og potentielle boligejere, som ønsker et grønt miljø i byens hjerte.

Kajkanten

Limhamn, Sverige

Med Øresund som nærmeste nabo.
Vi har hjulpet Kajkanten med al deres markedsføring af en af Malmøs mest attraktive beliggenheder.

Referencer