Kundeoplevelse

En god kundeoplevelse på tværs af alle kanaler er nøglen til succes. Vi hjælper med alle digitale aspekter af projektet, fra hjemmeside til interaktive visualiseringer for at sikre høj kvalitet i hele kundens digitale rejse og skabe den mest indbydende kundeoplevelse.

Landingsside

Jeres springbræt til en effektiv online tilstedeværelse. Med skræddersyede budskaber samt sporing af brugeradfærd og definerede mål, er landingssiden essentiel for jeres online kampagne og digitale strategi.

Website

Vi udvikler og designer hjemmesider, der opfylder alle de essentielle behov for et succesfuldt boligsalg.

Boligvælgere – projektsalgets hjerte

Her får boligkøberen sit første glimt af deres fremtidige hjem; en fusion af følelser og information, som skaber grundlaget for et succesfuldt boligsalg.

Automatisering

Lad os optimere og effektivisere jeres nyhedsbrev med automatisering. Vi ved, at nyhedsbreve er mere end bare nyheder, og med automatisering kan vi skabe en bedre kundeoplevelse ved at sikre, at jeres kunder altid modtager relevant og tidsmæssigt indhold direkte i deres indbakke.

Visualiseringer

Bring jeres boliger til live med visualiseringer, der kan overgå selv den mest kreative fantasi. Med vores visualiseringer kan kunderne se deres fremtidige hjem i detaljer, selv før det er bygget.

Plantegninger

Der er mere i en plantegning end blot linjer og tal. Vi designer plantegninger, der kombinerer nøjagtige mål med jeres unikke brand design, og som gør hver plantegning til en oplevelse.